Artis 3000 u

Atis 3000 u Ogromnu prenost koju donosi je štampa takva da se mogu dobiti neverovatni 3d efekti impozatnih veličina. Visina ladlice je 10cm i opterećenja do 20kg što omogućava print gotovo svega. Dimenzije printa su 28*60cm a sam ulaz u printer ješ35cm tako da se mogu stavljati i širi predmeti. Korist Epsonovu DX 5 glavu koja omogućava vrhunski otisak. Tezina printera je 120kg što omogućuje veoma miran i stabilan rad.

UV LED

Na sim modelima prisutno je antifriz hlađenje UV lampe koja produžava zivotni vek u mnogome, te lame traju i više od 20.000 radinh sati a temperaturu možete pratiti na displeju printera. Takođe postoji regulacija intenziteta UV lampe tako da kada se printaju predmeti koji su odporni na temperaturu(drvo, keramika, staklo, Galvanizovani predmeti-zipo upaljači pljoske...)moze se koristiti intenzitet lampe 100% ali isto tako ukoliko štampamo neke vrste fine plastike koji swe na toploti krive možemo jednostavno smanjiti intezitet i dobiti jednako kvalitetan print bez oštećenja materijala.

Boje

Sistem za boju kod ove vrste printera je izveden sa bočica koje se nalaze sastrane u printeru i veoma su lako dostupne . Mogu se lako dopunjavati tako što se izvuče mala ladlica na kojoj se nalaze i veoma jednostavno se dopune. Boje su vrhunskog kvaliteta i gotovo ih je nemoguće skinuti sa povrsine pose printa. Uv boje omogucuju da printer stoji i više od mesec dana a da nema bojazni da će se glava printera začepiti. Što se tiče odpadne boje sa jedne strane printera nalazi se boca za otpadnu boju koja se veoma lako prazni i održava.

Merenje visine

Merenje visine vrši se tako sto na obeleženo mesto dovede objekat koji želite da printate i podignete ladlicu gore a lasr automacki imeri visinu koje je optimalna za print.

Softver

Softver prilagođen ovom printeru koji olakšava print i pruža mnoge mogućnosti(dodavanje teksta, sortiranje priprema, print vise različitih priprema u odjednom, maskiranje delova objekata, unos nevidljivih margina koji služe kao "nevidljivi paseri"Print bele i colora u isto vreme kao i bela pa kolor, color pa bela i samo bela...


Displej printera

Displej pritera nam u mnogome može pomoćioko stnog podešavanja poseduje osnovni kursor gore-dole-napred-nazad i dodana dva dugmeta za "fino gore-fino dole" koja omogućavaju jako precizna podešavanja. Odabirom dugmeta "Auto pozicioniranje" piter sam vrši merenje visine objekta i skenira cesve objekte i pravi tačno odstojanje između glave i objekta koji se štampa. Takođe na njemu regulišemo i untenzitet lampe od 5-100 %. Odabirom opcije "godišnji odmor" možemo staviti printer u stanje mirovanja koje ce za vreme vaseg odmora povremeno čistiti glavu (UV boje omogućavaju da printer stoji i više od jednog meseca a da se glave ne začepe) Dugme za odkazivanje printa, Kao i dugme za aktiviranje pumpe "SPI" ukoliko niste zadovoljni sa nozzle check-om ovim dugmetom aktivirate pumpu i sam njim izvlačite boju kroz glavu sa njim i vazdug i dobijate savrsen otisak dizni.

Pumpa za boju

Pumpa za boju ili srce svakog printera je takođe nove generacije sa povećanom snagom a u isto vreme u granicama da ne bi oštetila glavu. Savršeno balansirana da sa lakoćom izvuče sav vazduh iz glave i da brzo i efikasno mozete da počnete da radite sa svršenim otiskom. Poseduje posebno dugme na displeju tako da je mozete aktivirati kadagod vi to zelite ili smatrate da bi to trebalo.

en-artis-3000-U-with contact details.pdf