SERVISIRANJE

Servis

Usluge servisa su uvek dostupne na vaš zahtev. Na početku saradnje uvek savetujemo da ne izlazimo na teren bez potrebe i savetom prokušamo da otklonimo kvar na daljinu. Ukoliko ova metoda ne uspe možete se odlučiti za dve varijante

1. Da nam pošaljete - donesete printer na servis

2. Da mi dođemo kod vas i popravimo printer

Za sve detalje dogovaramo se tokom razgovora, naše posete klijentima su jako retke, najčešće se sve završi na telefonskom razgovoru. Za vas smo uvek tu, da vam pružimo pomoć.

Tehnička podrška

Višegodišnje iskustvo u tehničkoj podršci ArtisJet-a omogućilo nam je da danas budemo iskusniji u pronalaženju rešenja, kao i to da vam ceo tim ArtisJet-a uvek stoji na raspolaganju.Ukoliko imate specifične zahteve u vezi sa softwerom ili rešenja za štampu, u prilici smo da vam pomognemo oko toga uz posršku celog tima ArtisJet-a.

Tehnička podrška obuhvata pomoć klijentu u svim segmetima i nudi najbrže moguće rešenje. U okviru tehničke podrške trudimo se da, ukoliko dođe do eventualih problema, vaš problem rešimo telefonski ili preko računara što je najbrži način da vam pomognemo i otklonimo (najčešće jednostavne) probleme. Uvek nastojimo da vas dobro obučimo za rad na printeru jer tako izbegavamo sitne probleme ali smo i dalje tu da vas podržimo. Kada se po prvi put srećete sa ovom vrstom printera jako je teško sve zapamtiti odjednom, zato smo tu da vam pomognemo oko nedoumica, da vas podsetimo na sitnice.

Rezevni delovi

U toku garancije koja je jednu godinu imate podršku sa svim rezernim delovima koje dobijate u tom periodu besplatno (osim glave printera i pumepe za boju koje nisu uključene u garanciju). Ostale delove dobijate prve godine besplatno uz to da nam deo koji je neispravan vratite. Većinu delova imamo u magacinu. Ukoliko bilo šta zatreba od delova vrlo se brzo poruče, dostava je avionom tako da je vreme dobijanja porudžbine minimalna. Na raspolaganju vam stoji srpski tim kao i fabrika koja je proizvođač sa celim svojim timom.