SERVISIRANJE

Servis

Usluge servisa su uvek dostupne na Vaš zahtev. Na početku uvek savetujemo da neizlazimo na teren bez potrebe i savetom prokušamo da otklonimo kvar, ukoliko ova metoda neuspe možete se odlučiti za dve varijante

1. Da nam pošaljete-donesete printer na servis

2. Da mi dođemo kod Vas i popravimo printer

Za sve detalje dogovaramo se tokom razgovora, naše posete klijentima su jako retke, najčešće se sve završi na telefonskom razgovoru ali smo za Vas uvek tu da vam pružimo pomoć.

Tehnička podrška

Višegodišnje iskustvo u tehničkoj podrci ARTISJET-u omogućilo nam je da danas budemo iskusniji u pronalaženju rešenja, kao i to da Vam ceo tim ARTISJET-a uvek stoji na raspolaganju.Ukoliko imate specifične zahteve u vezi softwera ili rešenja za štampu u prilici smo da Vam pomognemo oko toga zajedno sa celim timom ARTIJET-a.

Tehnička podrška obuhvata pomoć klijentu u svim segmetima i nudi najbrže moguće rešenje, u okviru tehničke podrke trudimo se da ukoliko dođe do eventualih problema vaš problem rešimo putem telefona ili računara to je najbrži način da Vam pomognemo i otklonimo (najčešće jednostavne probleme) Uvek savetujemo da Vas dobro obučimo za rad na printeru tako izbegavamo sitne probleme ali smo i dalje tu da vas podržimo i posle. Kada se po prvi put srećete sa ovom vrsto printera jako je teško sve zapamtiti odjednom zato smo tu da Vam pomognemo oko nedoumica.

Rezevni delovi

U toku garancije koja je 1. Godinu imate podršku sa svim rezernim delovima koje dobijate u tom perijodu besplatno, osim glave printera i pumepe za boju koje nisu uključene u garanciju. Ostale delove dobijate prve godine besplatno uz to da nam deo koji je neispeavan vratite. Većinu delova imamo u magacinu ukoliko bilo šta zatreba od delova vrlo se brzo poruče, dostava je avionom tako da je vreme dobijanja dela minimalno. Na raspolaganju Vam stojimo mi kao i fabrika koj je proizvođač sa celim svojim timom.