ZAPOČNITE NOVI POSAO SA ArtisJet UV PRINTERIMA

ArtisJet UV PRINTERI

ArtisJet uv printeri omogućavaju vam da posao obavljate iz poslovnog prostora, kao i od kuće. Ne zauzimaju mnogo mesta, kao ni posebne uslove za rad.

Sa uv printerima lako se radi.


UV Printeri - praktični za rad

Treba Vam samo ideja za posao, ostalo će te lako realizovati. Praktično da ne postoje materijali koji ne mogu da se odštampaju na UV prineterima. Ogromna prednost što za štampu nisu potrebne velike serije da bi Vam se "isplatila", cena otiska za jedan komad i više komada je ista (Vas print isto košta), tako da možete da personalizujete predmete jednako kao da ih radite u serijama.

Turbulentno vreme sa virusima naučilo nas je važnu lekciju da ne možemo uvek da se oslonimo na druge, pogotovo iz drugih delova sveta. Ogroman problem je nastao prestankom dolaska robe iz Kine. Mnoga tržista su ostala bez robe i bez rešenja. Drugačija priča čekala je poslovne firme koje sarađuju unutar zemlje ili u Evropi, mnogo su lakše radile.

Iskoristimo to što smo naučili PREUZMITE POSAO U SVOJE RUKE.

Uv tehnologija omogućuje print na raznim materijalima ma kakvi oni bili.

U klasičnoj štampi koriste se samo bele površine za štampu i samo takve mogu biti odštampane. UV printeri poseduju belu boju pored kolora, koja obezbeđuje da printer sam sebi napravi podlogu i preko nje odštampa kolor. Nije bitna boja podloge, bila ona tamna ili transparentna, svejedno je...sve što treba da uradite jeste da u softveru odaberete da želite da podloga bude bela i printer će sam sebi napraviti podlogu, ispod toga što želite da uradite.


Sa UV printerima sve je veoma jednostavno

Imate ideju...želite print na maskicama za telefon, drvetu, suveniri, kancelarijski materijal, pokloni i sl.

Kako prodati...sopstveni shop, facebook prodaja, instagram, web shop i sl.

Kako napraviti...željeni materijal (izmerite dimenzije) u softveru, postavite na željeno mesto (sliku, natpis...), uv printer automatski izmeri visinu i sve što treba je da sačekate da odprinta predmet.

Boja je suva momentalno (nema sušenja) i dok predmet izađe iz printera, on je gotov. Ukoliko je u vašem Shop-u, možete ga odmah dati kupcu ili ga poslati kurirskom službom.

Koliko je jednostavno...Veoma je jednostavno i lako za rukovati, ali isto tako postoje i pravila koja morate znati.


  • ArtisJet uv printeri su profesionalne mašine za štampu o kojima treba voditi računa, držati ih čistim i urednim.

  • Potrebno je minimalno znanje poznavanja računara, kako bi znali da prilagodite sliku ili tekst predmetu.


Koje su prednosti ArtisJet UV printera?

Sa našim ArtisJat uv printerima možete postići i nešto što Vas može učiniti jedinstvenim.


  • Print 3d efekata / koji izgledaju neverovatno (npr. kao da je neko nalepio slova na predmet koja su izbočena).

  • Print Brajevog pisma / Print Brajevog pisma je specifičan i gotovo nemoguć u drugim vidovima štampe. Mi printamo Brajevo pismo iz softvera, a printer sam gradi potrebnu visinu, kako bi zadovoljio standarde visine Brajevog pisama.

  • Print laka / Efekti sa lakom su mnogobrojni, možete lakirati cele površine ili samo delove slike ili natpisa i potpuno promeniti izgled svog rada.

  • Print okruglih predmeta / printeri imaju mogućnost printa na okruglim predmetima...veoma je lako samo se doda nastavak za rotacionu štampu i u rasponu od 3 -17 cm prečnika štampajte okrugle predmete.

3D efekti

Brajevo pismo

Print laka

Print okruglih predmeta ROT 360

IDEJE

IDEJA JE MNOGO...OSTVARITE SVOJU! MI SMO TU DA VAS PODRŽIMO